UCZESTNICZENIE W PLANOWANIU JADŁOSPISÓW I PRZYGOTOWANIE WEDŁUG NICH POSIŁKÓWOBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE)PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO- SANITARNYCHDBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACHOSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEMPRZESTRZEGANIE WŁAŚCIWEGO PODZIAŁU PRACY W KUCHNIUTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYSPRZĄTANIE KUCHNI ORAZ INNYCH POMIESZCZEŃ PRZYNALEŻNYCH DO KUCHNIDORAŹNE ZASTĘPOWANIE KUCHARZA W PRZYPADKU JEGO NIEOBECNOŚCIDBANIE O HIGIENĘ I BEZPIECZEŃSTWO PRACY W KUCHNI
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wykształcenie: średnie zawodowe
Uprawnienia: TERMINOWOŚĆ
Uprawnienia: RZETELNOŚĆ
Uprawnienia: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Uprawnienia: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Uprawnienia: ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW HACCP I GHP
Uprawnienia: ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Uprawnienia: DOŚWIADCZENIE NA TYM STANOWISKU
Uprawnienia: WYSOKA KULTURA OSOBISTA
Uprawnienia: SAMODZIELNOŚĆ
Wymagania inne:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE- KUCHARZ CO NAJMNIEJ 5 LETNI STAŻ PRACY NA STANOWISKU KUCHARZAMILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W JEDNOSTKACH OŚWIATOWYCH
Miejsce pracy:Szczecin
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 5 200 PLN